Velkommen til

Alfa Fasadevask AS

Alt innen fasadevask og utevndig renhold

Profesjonell

Hos oss står du som kunde i fokus og vi inkluderer deg under hele prosessen. Vår fasadevask utføres i høyeste kvalitet.

Grundig

Vi jobber effektivt og grundig. Vi garanterer en godt utført jobb uten overraskende tilleggspriser og til avtalt tid.

Fleksibel

Vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi tilpasser oss til deg og din tid og følger avtaler som blir gjort.

Skånsom

Vi bruker norskproduserte vaskemidler som er 100% biologisk og nedbrytbart. Dette bevarer huset og fjerner all skitt.

Fasadevask

Vi bruker norskproduserte vaskemidler ved fasadevask, som er biologisk og nedbrytbare. Vi benytter metoden «softwash» som er en lavtrykk metode som er skånsom for husets fasade.

Softwash

Softwash (softvask) kommer opprinnelig fra Amerika og er utviklet over flere tiår. Metoden  bruker lav trykk i stedet for høytrykk sammen med algedrepende midler.

Takvask

Taket ditt samler opp utrolig mye sot, lav og bioavfall som er de perfekte forholdene for mose å gro i. Dette kan føre til fukt skader under taksteinen. Vi anbefaler årlig taksjekk.

Vask av utearealer

Uteområdene våre blir ofte forurenset av mose, kalkskader, regn og andre mikroorganismer over tid. Dette kan føre til store skader hvis det ikke blir gjort noe med. Vi spyler effektiv alt vekk.

Vindusvask

Et skinnende rent vindu er innbydende for alle og er det lille ekstra som gjør huset flott. Med en profesjonell vindusvask er du sikker på at jobben blir riktig utført med langvarig effekt.

Terrassevask

Etter vinteren kan det komme noen overraskelser på terrassen, slik som grønske, mose eller andre uønskede planter. Da er det greit med en vask utført av profesjonelle. 

Kontakt oss i dag for

Gratis befaring for deg som vil det.

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud. Vi tar jobber fra Telemark til Vestfold og deler av Viken og Agder.