Fasadevask

Fasadevask med Softwash

Vi utfører full fasadevask og bruker norskproduserte vaskemidler som er 100% biologiske og nedbrytbare, noe som er bra for miljøet.

Vi bruker en teknikk kjent som softwash eller softvask. Dette kommer fra Amerika og er utviklet over flere tiår. Metoden går ut på å bruke egnede midler sammen med lavt vanntrykk i stedet for høytrykk. Alger, sopp og andre uønskede urenheter fjernes helt fra overflatene. Ved å bruke et lavere trykk under vaskingen ungår man risikone for å skade underlaget.

Vi anbefaler å bruke softwash for å bevare huset med gode og langvarige effekter. kontakt oss i dag så hjelper vi deg gjerne.

Hva sier kundene om oss?

Kontakt oss i dag for

Gratis befaring

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud. Vi tar jobber fra Telemark til Vestfold og deler av Viken og Agder. Vi vasker alt fra små hytter til store næringsbygg og leilighetskomplekser.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle