Tjenester

Alt innen uterenhold

Fasadevask

Vi bruker norskproduserte vaskemidler ved fasadevask, som er biologisk og nedbrytbare. Vi benytter metoden «softwash» som er en lavtrykk metode som er skånsom for husets fasade.

Softwash

Softwash (softvask) kommer opprinnelig fra Amerika og er utviklet over flere tiår. Metoden  bruker lav trykk i stedet for høytrykk sammen med algefjernende midler.

Takvask

Taket ditt samler opp utrolig mye sot, lav og bioavfall som er de perfekte forholdene for mose å gro i. Dette kan føre til fukt skader under taksteinen som videre kan føre til store skader. Vi anbefaler årlig taksjekk.

Vask av utearealer

Uteområdene våre blir ofte forurenset av mose, kalkskader, regn og andre mikroorganismer over tid. Dette kan føre til store skader hvis det ikke blir gjort noe med. Vi spyler effektiv alt vekk.

Vindusvask

Et skinnende rent vindu er innbydende for alle og er det lille ekstra som gjør huset flott. Med en profesjonell vindusvask er du sikker på at jobben blir riktig utført med langvarig effekt.

Terrassevask

Etter vinteren kan det komme noen overraskelser på terrassen, slik som grønske, mose eller andre uønskede planter. Da er det greit med en vask utført av profesjonelle. 

Hva sier kundene om oss?

Kontakt oss i dag for

Gratis befaring

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud. Vi tar jobber fra Telemark til Vestfold og deler av Viken og Agder

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle